Vrij te registreren domeinnamen dinsdag 12 april 2022

Wil je liever een premium domeinnaam? Neem een kijkje in de premium lijst voor een overzicht van prachtige domeinnamen.

De lijst voor vandaag staat klaar en zal in de loop van de dag verder aangevuld gaan worden. Dit zijn de namen die ik heb uitgezocht en waar ik leuke mogelijkheden in zie.

Mocht je een domeinnaam registreren, laat dit dan even weten in de reacties onderaan de lijst. 

Asbestnieuws.nl – Erg pakkende naam voor een website omtrent al het nieuws uit de asbest branche. Met de juiste insteek en inzet kan dit een vrij aardige leadgenerator worden.

MeubelAssortiment.nl – Prima naam voor een affiliate website of (dropship) webwinkel met een uitgebreid meubel assortiment.

InboedelReiniging.nl – Meestal na brandschade is een inboedel reiniging noodzakelijk. Er zijn bedrijven gespecialiseerd in het reiniging van inboedels. Prima naam voor een website in leadgeneratie.

JouwTelefoonhoesjes.nl – Altijd al een webwinkel in telefoonhoedjes willen hebben? Geen eenvoudige markt om een onderneming in te beginnen, daar er een aantal dominante spelers zijn, maar voor de ambitieuze ondernemer is dit dan wel een erg mooie naam.

KlimaatMeester.nl – Erg leuke en herkenbare naam voor een concept in klimaatbeheersing. Een branche waar aardig wat geld in omgaat.

DropshippingStarten.nl – Starten met dropshipping? Dat hoeft niet perse om er een inkomen mee te verdienen. Via paypro zijn er cursussen te promoten over dropshipping waar jij op basis van affiliate commissies een inkomen kunt verdienen.

SmarthorlogeStore.nl – Een super mooie domeinnaam voor een webwinkel in smarthorloges. Dit zin er prijzige producten, dus ook met affiliate marketing kan je hier een leuk zakcentje mee verdienen.

Reumawinkel.nl – Omgaan met reuma is een opgave in het dagelijks leven. Er zijn echter wel producten die het leven wat aangenamer kunnen maken bij bepaalde bewegingen en activiteiten. In de reumawinkel kan je deze producten plaatsen. Zie https://www.hulpwinkel.nl/hulpmiddelen-reuma voor meer inspiratie en informatie.

RefurbishedApparaten.nl – Een erg mooie naam voor een webwinkel in refurbished apparaten. Denk hierbij aan smartphones, tablets, laptops etc.

Financiering-aanvragen.nl – Ik ben geen groot fan van streepjes in domeinnamen, maar deze is wel sterk. Er heeft in het verleden ook al een website op gestaan, dus dat is ook weer gunstig: https://web.archive.org/web/20160624232302/http://financiering-aanvragen.nl/

Wil je liever een premium domeinnaam? Neem een kijkje in de premium lijst voor een overzicht van prachtige domeinnamen.
Previous Post

Vrij te registreren domeinnamen vrijdag 15 april 2022

Next Post

Vrij te registreren domeinnamen maandag 11 april 2022

Reacties

  • Glenn
  • april 12, 2022
  Beantwoorden

  Financiering-aanvragen.nl & Meubelassortiment.nl heb ik geregistreerd!
  Dankjewel weer!

  1. Beantwoorden

   Mooie namen Glenn, vooral Financiering-aanvragen.nl vind ik erg sterk!

 1. Beantwoorden

  Dropshippingstarten mee genomen. Thaks weer !

  1. Beantwoorden

   Top Heidi! En geen probleem 🙂 Succes met de naam!

  • Mark
  • april 12, 2022
  Beantwoorden

  jouwtelefoonhoesjes geregistreerd 🙂

 2. Beantwoorden

  Mooie naam Mark, ga je hem zelf ontwikkelen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.