Domeinnamen zaterdag 02-04-2022

Wil je liever een premium domeinnaam? Neem een kijkje in de premium lijst voor een overzicht van prachtige domeinnamen.

Vandaag staan er weer een aantal ontzettend mooie domeinnamen in de lijst die op het moment van schrijven nog vrij te registreren zijn. Ze zullen na het publiceren van deze lijst echter snel geregistreerd gaan worden, dus heb je een mooie domeinnaam of bedrijfsnaam gezien? Aarzel niet en registreer hem direct.

Heb je een naam geregistreerd? Laat dit dan alsjeblieft even weten in de reacties onderaan de lijst.

TijdelijkeGrafsteen.nl – Soms komt iemand plotseling te overlijden. Vaak komt de familie erna pas te weten dat de overleden persoon geen uitvaartverzekering heeft afgesloten. Een begrafenis kost een hoop geld, en een grafsteen ook. Om die reden is een tijdelijke grafsteen de oplossing. Een tijdelijke grafsteen plaats je zolang de definitieve grafsteen er nog niet is.

Voor meer informatie, kijk op https://grafstenen.nl/ en op https://tijdelijkegrafbedekking.nl/

BasisTips.nl – Deze naam is ontzettend leuk voor een website met basis tips over alle soorten onderwerpen. Google eens op ‘Basis tips’ en je ziet direct een overzicht van items. Denk bijvoorbeeld aan basis tips voor schoonmaken, fiets repareren, SEO, sparen, budgetteren etc.

WebRubriek.nl – Een hele mooie domeinnaam voor een website met verschillende rubrieken. Dit is bijvoorbeeld ook een erg mooie naam voor een startpagina met verschillende rubrieken / dochterpagina’s.

MedicijnenBezorgen.nl – Veel apotheken hebben een medicijnen bezorgservice. MedicijnenBezorgen.nl is een geschikte naam om zelf een lokale medicijnen bezorgservice op te zetten. Kijk bijvoorbeeld eens op https://www.apotheekbezorgt.nl/index.html. Met een elektrische bakfiets kunnen de medicijnen snel en voordelig door de hele stad bezorgd worden.

MedicijnenBezorgen.nl is ook een geschikte naam voor een vacature website met vacatures voor het zorgen van medicijnen en het werven van geschikt personeel. Dit is bijvoorbeeld de ideale (bij) baan voor studenten of 65 plussers.

DakMagazijn.nl – Dak Magazijn is een erg mooie naam voor een webwinkel met alles voor daken. Van dakgoten tot dakkappelen. Er zijn ook erg veel affiliate mogelijkheden in deze branche. Deze naam is dus ook heel geschikt als leadgenerator.

BagsBoutique.nl – Wil jij graag een webwinkel beginnen in tassen, of heb je gave plannen voor een affiliate website of blog over tassen? Dan is Bags Boutique een hele mooie domeinnaam om jouw concept op te gaan bouwen.

FietsVlog.nl – Lekker vloggen over fietsen. Ben jij gek op fietsen, ben je goed voor de camera en wil jij een extra inkomen genereren? Begin dan een fietsvlog. Vlogs maken over nieuwe fietsen en reclame maken voor fietsenwinkels. Er zijn zeker ergere banen te vinden ๐Ÿ˜‰

Verjaagd.nl – Deze naam is zeer geschikt voor een webwinkel of affiliate website met producten over het verjagen van dieren en ongedierte. Er zijn veel diervriendelijke producten te vinden voor het verjagen van ongewenste bezoekertjes. De voorkeur van mensen gaat hier ook steeds meer naar toe. De dieren hoeven niet dood, maar ze moeten wel opzouten. Verjaagd biedt oplossingen in het verjagen van ongedierte.

FestivalMusthave.nl – Ieder jaar zijn er nieuwe festivals, en ieder jaar zijn er weer nieuwe musthaves voor op festivals, zoals zonnebrillen, kettingen, armbandjes, hoeden, petjes etc. Op Festival Musthaves kun jij inspelen op deze trends. Een webwinkel in combinatie met een kraam op festivals. Genieten van de muziek en de sfeer, en tegelijkertijd geld verdienen.

UitgavenTips.nl – Veel mensen hebben moeite om hun uitgaven onder controle te houden. Aan het einde van hun geld houden zij altijd een stukje maand over. Op UitgavenTips kan jij tips en adviezen delen over hoe om te gaan met geld. Tips over sparen, beleggen en budgetteren.

HalloSEO.nl – Een ontzettend mooie en herkenbare naam voor een online marketing bureau gericht op SEO.

Vergzekering-Vergelijker.nl – Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van streepjes in domeinnamen, maar sommige namen zijn zo sterk dat het de overweging waard is. Dat vind ik van deze naam. Het vergelijken van verzekeringen is een van de meest verdienstelijke markten met betrekking tot affiliate marketing. Heb je plannen om een verzekering vergelijker op te zetten? Dan is deze naam het overwegen waard naar mijn mening.

PretparkenAbonnement.nl – Veel mensen gaan elk jaar naar verschillende pretparken in Nederland. En sommige mensen maken er een absolute sport van om zoveel mogelijk pretparken te bezoeken. Op Pretparken Abonnement kun jij alle abonnementen van verschillende pretparken promoten. De perfecte domeinnaam voor een affiliate website.

LeenCentrum.nl – Dit is een ontzettend mooie domeinnaam of bedrijfsnaam voor een bedrijf actief in het verstrekken of bemiddelen van leningen. LeenCentrum leent zich ook uitstekend voor een affiliate website.

YouOnline.nl – Deze naam is zeer geschikt voor een webdesign bureau die websites bouwt voor mensen en ze online helpt. You Online zegt alles. Jij online.

Wil je liever een premium domeinnaam? Neem een kijkje in de premium lijst voor een overzicht van prachtige domeinnamen.
Previous Post

Domeinnamen dinsdag 05-04-2022

Next Post

Domeinnamen vrijdag 01-04-2022

Reacties

  • Rob
  • april 2, 2022
  Beantwoorden

  Hoi John,

  Heb de volgende domeinnamen gekocht:
  – BasisTips.nl
  – FestivalMusthave.nl
  – UitgavenTips.nl

  De volgende domeinnaam was al weg:
  – HalloSEO.nl

  Bedankt weer!

  Mvg Rob

  1. Goedemorgen Rob, je bent er weer mooi op tijd bij ๐Ÿ™‚ Bedankt voor de reactie weer, en ook voor het melden van de naam die al weg is. Dat waardeer ik enorm.

   Heel veel succes met de namen en een fijn weekend!

  • Rob
  • april 2, 2022
  Beantwoorden

  Goedemorgen John,

  Ja dat klopt, ik kon het niet laten ๐Ÿ˜‰
  Graag gedaan, jij weer bedankt voor de suggesties!

  Goed weekend!

 1. Beantwoorden

  Webrubriek.nl & Leencentrum.nl heb ik geregistreerd.

  Dankjewel weer.

  1. Mooie namen Glenn, heel veel succes ermee! Ga je ze zelf ontwikkelen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.